GİT 2021 BİR DAHA GERİ GELME
Yeni Yıl 1 ocak 2021 ne gibi umutlarla girdik yeni yıla nur topu gibi bir çocuğumuz oldu nasıl sevindik ülkemiz adına güzel günler gelecek diye, fakat bu yıl sonuna baktığımız zaman hiçte güzel şeyler yaşamak bu yılda her şeyden önce çok sevdiklerimizi kaybettik o ayrı bir hüzün oldu içimize, dolar oyunları ile ne yazık ki bu ülkenin insanları adete yoksulluğa itildi.
İnsanlar sofralarına koyacak bir lokma ekmeğin telaşına döndüler, lanet olası korona adeta milletimizin yakasına yapıştı hemen hemen hergün 200 kişi hayatını kaybetmeye başladı insanlar ana babalarından uzak kalmaya başladılar.
Sokağa çıkma yasakları ve kapanmalarla sokaklar adete aç kalan sokak hayvanları ile dolup taşmaya başladı.
Marmara, Ege ve Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle toplam 7 kişi hayatını kaybederken, 50'den fazla kişi yaralandı.
Aşı bulamazken dördüncü aşımızı olacak kadar hayat tutunduğumuz gibi kendi aşımız TÜRKOVAC yaptık en azından sağlımız kontrol altına alınacak diye sevinmeye başladık.
Artık bu acılardan uzak 1 Ocak.2022 günü doğacak olan yeni çocuğumuz dünyaya gelecek dilerim ki bu çocuk ülkemize güneş gibi doğsun. Bu milletin içini ısıtsın halkımız refah düzeyinin en üst noktasına gelsin barış, huzur ve mutluluk her hanenin içine girsin.
Bu nedenle yeni yıldan hep iyi şeyler beklemek adet olmuş sünger çekmek geçmişe, eskiyi unutuvermek, geçmişte kalsın kötülükler demek ağız alışkanlığı olmuş, milletçe daha dün sırtımızdan vuranları unutmuş olmuşuz.
Hep hayal etmişimdir inşallah bu yıl eskilerinden güzel, çocukların ölmediği, şehitlerin verilmediği evlerde figan değil pembe bulutların dolaştığı bir ülke oluruz diye düşünmüşümdür.
Dilerim ki 2022 ömrümüzden geçen koca yılların aynısı olmasın, deprem olmasın, İnsanlar evlerinde artık hayal dünyasında değil ayakları yere basarak mutlu ve şen yaşasınlar.
Bizler eğitime, yeterli önemi ve desteği verelim, bilinçli insanlar olalım , herkes sosyal sorumluğunu yerine getirsin, insan olma bilinci beynimize yerleştirelim, evlatlar ana babanın, eşler birbirlerinin , vatandaş devletinin, devlet milletinin, milletler yaşadığımız dünyanın kıymetini bilsin her şey daha da kötüye değil daha güzele gideceği bir yıl olsun.
Kuru kuru 2017 den 2018 den 2023 den bir şeyler beklemekle olmuyor.. Eğer böyle gidersek daha çok bekleriz....
Yeni yılınız kutlu olsun......