Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatıyla 81 ilde eş zamanlı başlatılan "Cuma Buluşmaları" kapsamında üreticilerle bir araya gelen Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Gürol Çetin ve teknik personel, Tarımsal Üretim Planlanması ve Yeni Destekleme Modeli konularında bilgilendirmede bulundu.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı "Cuma Buluşmaları" kapsamında Amasya'da düzenlenen toplantılar devam ediyor. Toplantılarda, üreticilere tarımsal üretimin verimliliğini artırmaya yönelik planlamalar ve Yeni Destekleme Modeli hakkında bilgi verildi. Programda ayrıca, üretimin modern yöntemlerle artırılması ve tarım politikalarının çiftçilere sağlayacağı katkılar vurgulandı.
Çiftçilerin soru ve sorunlarını dinleyerek karşılıklı istişareler de gerçekleştiren İl Tarım ve Orman Müdürü Gürol Çetin, üreticilerin yanında olmaya, birlikte çözüm üretmeye devam ettiklerini kaydetti.
GÜNDEM
Yayınlanma: 04 Ocak 2025 - 22:34
Üreticilerle "Cuma Buluşmaları" devam ediyor
GÜNDEM
04 Ocak 2025 - 22:34
İlginizi Çekebilir