reklam
reklam
39,9111 %0.1
47,0490 %0.33
4.274,48 % 0,35
108.126,89 %0.348
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Cesedi gömülü halde bulunan şahsın cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Cesedi gömülü halde bulunan şahsın cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Haberleri

Çorum’da 5 gündür kayıp olarak aranan şahsın cesedi, bıçaklanmış vaziyette gömülü olarak bulundu. Konuyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. 
Edinilen bilgiye göre, 1 Temmuz’da evinden ayrıldıktan sonra dönmeyen Yücel Kolçak’ın (36) ailesi 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine Kolçak’ın alacak meselesi sebebiyle aracıyla Seydim köyüne gittiği tespit edildi. Polis ile AFAD ekipleri tarafından Seydim köyündeki baraj çevresinde arama çalışması başlatıldı. Yapılan arama çalışmaları sürerken, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kolçak’ın alacaklı olduğu Muhammet K. (29) ile arkadaşları M.Y. (23) ve H.İ.B.’yi (29) gözaltına aldı. 
Gözaltına alınan şüphelilerden Muhammet K., sorgusunda tartıştığı Kolçak’ı Seydim Barajı’nda araç içinde bıçakla öldürüp cesedi farklı bir yere taşıyarak gömdüğünü, alacak konusu olan 105 bin lirayı yaktığını itiraf etti. İtirafın ardından Kolçak’ın aracı ormanlık alanda, cesedi ise gömüldüğü alanda bulundu. Kolçak’ın cesedi otopsi incelemesi için morga kaldırılırken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 
Gözaltındaki şüpheliler Muhammet K., M.Y. ve H.İ.B. emniyetteki işlemlerinin ardından Çorum Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin sevki sırasında polis ekipleri tarafından adliye çevresinde güvenlik önlemi alındı. 

cesedi-gomulu-halde-bulunan-sahsin-cinayet-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi

cesedi-gomulu-halde-bulunan-sahsin-cinayet-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi

cesedi-gomulu-halde-bulunan-sahsin-cinayet-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *