Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen önemli buluşma, gençlik çalışmaları açısından dikkat çekici mesajlara sahne oldu. RTÜK Üst Kurul Üyesi Hasan Davulcu’nun katılımıyla düzenlenen programda, gençlik odaklı projeler ve sivil toplum faaliyetleri ele alındı.
TGSP tarafından yapılan açıklamada, Başkan Ali Haydar Ustaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Hasan Davulcu’nun ağırlandığı belirtilirken, görüşmenin samimi ve verimli bir atmosferde geçtiği ifade edildi. Açıklamada, “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz” denildi.
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan RTÜK Üst Kurul Üyesi Hasan Davulcu ise, “Konu gençlik olunca, verimli ve samimi bir buluşma oldu. Ev sahipliğiniz için teşekkürler” ifadelerini kullandı. Davulcu’nun bu açıklaması, gençlik çalışmalarına verilen önemin altını çizerken, sivil toplum kuruluşlarının rolüne de dikkat çekti.
Toplantıda, gençlerin sosyal hayata katılımını artıracak projeler, bağımlılıkla mücadele, eğitim faaliyetleri ve sivil toplumun güçlendirilmesine yönelik başlıkların ele alındığı öğrenildi. TGSP’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi paylaşımının yapıldığı görüşmede, gençlik politikalarının geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Katılımcılar, gençliğe yönelik yapılan her yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğuna vurgu yaparken, bu tür buluşmaların iş birliği ve ortak projeler açısından önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti.
Gerçekleşen ziyaret, gençlik alanında faaliyet gösteren kurumlar ile kamu temsilcileri arasındaki iletişimin güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
TGSP Genel Merkezi’nde yapılan bu buluşma, gençliğe yönelik çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi adına umut verici bir gelişme olarak öne çıktı.
