Göynücek'te Özel Şehzade Bakım Merkezi hizmet vermeye başladı. İlçeye kazandırılan yeni bakım merkezinin açılışına ilişkin açıklama yapan AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun, merkezin bakıma ihtiyaç duyan bireylere yönelik hizmet sunacağını bildirdi. Sosyal hizmet kapasitesine katkı sağlaması beklenen merkezin aynı zamanda istihdam ve yerel ekonomi açısından da ilçeye katkı sunacağı belirtildi.
Göynücek ilçesinde faaliyete başlayan Özel Şehzade Bakım Merkezi, bakıma ihtiyaç duyan bireylere yönelik hizmetleriyle faaliyetlerine başladı. Merkezde sevgi, şefkat ve insan odaklı hizmet anlayışıyla güvenli, huzurlu ve nitelikli bir yaşam ortamı sunulması hedefleniyor.
Özel Şehzade Bakım Merkezi Kapılarını Açtı
Göynücek’e kazandırılan Özel Şehzade Bakım Merkezi, hizmete başlamasıyla birlikte ilçedeki sosyal hizmet yatırımları arasında yerini aldı. Bakım ihtiyacı bulunan bireylere yönelik faaliyet gösterecek merkezde, güvenli ve nitelikli yaşam koşullarının sağlanması amaçlanıyor.
Merkezin hizmete girmesiyle birlikte Göynücek ilçesinin sosyal hizmet alanındaki kapasitesine katkı sunulması hedefleniyor. Bakım hizmetlerinin yanı sıra merkezin oluşturacağı istihdam olanakları da yatırımın ilçeye sağlayacağı katkılar arasında gösteriliyor.
Galip Uzun’dan Yeni Yatırıma İlişkin Açıklama
AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun, Özel Şehzade Bakım Merkezi’nin hizmete başlamasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Göynücek’e yeni bir yatırım kazandırıldığını belirten Uzun, merkezin ilçenin sosyal hizmet kapasitesini güçlendireceğini ifade etti. Açıklamasında yatırımın hem bakıma ihtiyaç duyan bireylere hem de yerel ekonomiye katkı sağlayacağını belirten Uzun, merkezin hayata geçirilmesinde emeği bulunan girişimcilere teşekkür etti.
İstihdam ve Yerel Ekonomiye Katkı Sağlayacak
Başkan Uzun, açıklamasında Özel Şehzade Bakım Merkezi'nin yalnızca sosyal hizmet alanında değil, istihdam ve yerel ekonomi açısından da önem taşıdığını kaydetti.
Merkezin faaliyete geçmesiyle birlikte ilçedeki sosyal hizmet olanaklarının genişlemesi ve yeni istihdam imkânlarının oluşması hedefleniyor. Uzun, yatırımı hayata geçiren girişimcileri tebrik ederek Göynücek'in farklı alanlarda yeni yatırımlarla gelişimini sürdürdüğünü belirtti.
Galip Uzun’dan Hayırlı Olsun Mesajı
AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Göynücek ilçemize kazandırılan Özel Şehzade Bakım Merkezi, kapılarını açarak hizmet vermeye başladı. Sevgi, şefkat ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren merkez, bakıma ihtiyaç duyan bireylerimize güvenli, huzurlu ve nitelikli bir yaşam ortamı sunacak. İnsana dokunan her yatırım, geleceğe bırakılan en kıymetli eserdir.İlçemizin sosyal hizmet kapasitesini güçlendiren, aynı zamanda istihdama ve yerel ekonomiye katkı sağlayacak bu önemli yatırımı hayata geçiren girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Göynücek’imiz her alanda büyümeye, gelişmeye ve yeni yatırımlarla güçlenmeye devam ediyor. Göynücek’imize, Amasya’mıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun."
Özel Şehzade Bakım Merkezi'nin hizmete başlamasıyla Göynücek ilçesinde bakıma ihtiyaç duyan bireylere yönelik yeni bir hizmet noktası faaliyete geçmiş oldu.
