49,9522 %0.08
55,9932 %0.14
6.398,58 %-0.84
77.429,71 %-3.43
Amasya
Az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi SPOR Merzifonspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Merzifonspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Merzifonspor’un 1926 Bulancakspor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi Kemal Tarık Uçar oldu. Detaylar haberimizde…

Merzifonspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde üçüncü hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler açıklandı. Ligin 2. Grubu’nda mücadele eden Merzifonspor’un hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği 1926 Bulancakspor maçının hakem kadrosu belli oldu. 1 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Merzifon Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Kemal Tarık Uçar yönetecek. Mücadelede görev alacak yardımcı hakemler, dördüncü hakem ve TFF gözlemcisi de belirlendi.

Merzifonspor maçına Trabzon bölgesinden hakem

Profesyonelliğe Geçiş Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Merzifonspor, üçüncü hafta karşılaşmasında 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecek.

Merzifon Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemi Kemal Tarık Uçar olarak belirlendi. Trabzon bölgesi hakemlerinden Uçar, 1 Kasım Pazar günü saat 13.00'te başlayacak mücadelede düdük çalacak.

Merzifonspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ligdeki ilk üç puanını almayı hedefliyor.

Yardımcı hakemler de açıklandı

Merzifonspor ile 1926 Bulancakspor arasında oynanacak üçüncü hafta karşılaşmasının hakem kadrosunda Kemal Tarık Uçar'ın yanı sıra Görkem Hardal ve Yalçın Kurt da yer alacak.

Karşılaşmada Görkem Hardal ve Yalçın Kurt yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Selman Güler olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan görevlendirme kapsamında Cengizhan Öztürk de karşılaşmada TFF gözlemcisi olarak görev alacak.

Merzifonspor üç puan peşinde

Ligde geride kalan iki haftanın ardından ilk galibiyetini almak isteyen Merzifonspor, 1926 Bulancakspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi beyazlı ekip, hafta boyunca Merzifon Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla karşılaşmaya hazırlanırken, kulüp yönetimi de takımın çalışmalarını yakından takip ediyor.

Merzifonspor Kulübü Başkanı Murat Polat, daha önce yaptığı değerlendirmede 1926 Bulancakspor karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, teknik heyet ve futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu ifade etmişti.

Kritik mücadele pazar günü

Merzifonspor ile 1926 Bulancakspor arasındaki üçüncü hafta mücadelesi, 1 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Merzifon Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Kendi taraftarı önünde sahaya çıkacak olan Merzifonspor, karşılaşmayı kazanarak ligde ilk galibiyetini elde etmeyi ve üç puanı hanesine yazdırmayı amaçlıyor.

Mücadelede Kemal Tarık Uçar, Görkem Hardal, Yalçın Kurt ve Selman Güler'den oluşan hakem ekibi görev yapacak.

Muhabir: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız