44,0901 %0.04
50,9929 %-0.43
7.232,37 % -0,95
67.616,15 %0.519
Amasya
Az bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu

AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu

AK Parti Merzifon Kadın Kolları, Ramazan gönül sofralarında vatandaşlarla bir araya gelerek iftar öncesi hane ziyaretleri gerçekleştirdi, detaylar haberimizde…

 

 

AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 1

Ramazan ayının manevi atmosferi Merzifon’da gönül sofralarında yaşatılmaya devam ediyor. AK Parti Merzifon Kadın Kolları, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü hane ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları veriyor. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin Özdemir, Ramazan’ın 8. gününde anlamlı bir iftar buluşması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

1 / 7
AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 2

“Sofranız soframızdır” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Nilüfer Şahin Özdemir, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte iftar öncesinde vatandaş ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde, gönül bağlarının güçlendirilmesinin amaçlandığı vurgulandı. Özdemir, bu buluşmaların sadece bir iftar daveti değil, aynı zamanda gönüllerin birleştiği özel anlar olduğunu dile getirdi.

 

Ramazan ayının 8. gününde Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Kırış’ın evine misafir olduklarını ifade eden Özdemir, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programının kendileri için büyük anlam taşıdığını belirtti. İftar sofrasında Ramazan’ın manevi iklimi, karşılıklı sohbetler ve içten paylaşımlarla hissedildi.

2 / 7
AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 3

Nilüfer Şahin Özdemir yaptığı açıklamada, “Gönül sofralarında buluşmaya devam ediyoruz. Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte iftar öncesi vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yönetim kurulu üyemiz Fatma Kırış kardeşimizin evine konuk olduk. Bizleri sofrasında ağırlayan kardeşimize ellerine sağlık diyor, güler yüzü ve güzel yemekleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

3 / 7
AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 4

Gerçekleştirilen ziyaretlerin, Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde samimiyet ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği belirtildi. Kadın Kolları üyeleri, iftar öncesinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşların hal ve hatırını sorarken, Ramazan ayının bereketini ve manevi huzurunu paylaştı. Bu buluşmaların özellikle toplumun farklı kesimleri arasında güçlü bir bağ kurulmasına katkı sunduğu ifade edildi.

4 / 7
AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 5

AK Parti Merzifon Kadın Kolları tarafından düzenlenen gönül sofralarının, Ramazan ayı boyunca farklı mahalle ve evlerde devam edeceği öğrenildi. Kadın Kolları teşkilatının, sosyal dayanışmayı artırmaya yönelik bu tür etkinliklerle Ramazan’ın maneviyatını Merzifon genelinde yaşatmayı hedeflediği vurgulandı. Özellikle kadınların öncülüğünde gerçekleştirilen bu ziyaretlerin, aileler arasındaki iletişimi güçlendirdiği ve toplumsal birlikteliği pekiştirdiği kaydedildi.

5 / 7
AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 6

Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik ayı olduğuna dikkat çeken Kadın Kolları yetkilileri, gönül sofralarının siyasi bir kimliğin ötesinde, insani ve vicdani bir sorumluluk anlayışıyla kurulduğunu ifade etti. Merzifon’da Ramazan boyunca sürecek olan bu ziyaretlerin, toplumda dayanışma kültürünü güçlendirmesi ve Ramazan’ın manevi ikliminin her hanede hissedilmesi amaçlanıyor.

6 / 7
AK Parti Kadın Kolları Gönül Sofralarında Buluştu 7
7 / 7
KAYNAK: Gülben Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *