15 Mart tarihinde başlaması planlanan Amasya Yerel Amatör Lig A takımları müsabakaları öncesinde Merzifonspor’da hazırlıklara başlanırken, geçmiş dönem kulüp başkanlarından Metin Tekneci’den de başarı dileği açıklaması geldi.
Geçmiş dönem Merzifonspor Kulübü Başkanlarından Metin Tekneci, Merzifonspor’un kentin marka değerlerinden birisi olduğunu belirterek, yeni yönetim, teknik heyet ve futbolculara 2024-2025 sezonunda başarılar diledi.
Mavi beyazlı ekibin yerel amatör ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkacağına yürekten inandığını da söyleyen Tekneci, “Merzifonspor’umuzun yerel amatör ligde şampiyon olacağına kesinlikle inanıyorum. Bu sezon play-out müsabakası da olmayacağı için Merzifonspor’un sezon sonunda direkt olarak Bölgesel Lige çıkacağına inanıyorum” dedi.
SPOR
Yayınlanma: 28 Ocak 2025 - 10:43
Tekneci'den Merzifonspor'a Başarı Dilekleri
SPOR
28 Ocak 2025 - 10:43
İlginizi Çekebilir