reklam
reklam
38,5268 %0.03
43,7513 %-0.33
4.091,34 % -0,21
93.729,41 %-1.046
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET CHP Amasya Merkez İlçe Başkanlığı’ndan Stratejik Toplantı

CHP Amasya Merkez İlçe Başkanlığı’ndan Stratejik Toplantı

CHP Amasya Merkez İlçe Başkanlığı, yerel örgütlenme ve saha çalışmalarını değerlendirmek amacıyla olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde…

Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Merkez İlçe Başkanlığı, parti içi çalışmaları değerlendirmek ve gelecek dönem faaliyet planlarını belirlemek amacıyla olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan toplantıya CHP Merkez İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve bazı birim sorumluları katıldı.

Toplantıda, Amasya genelinde parti teşkilatlarının çalışmaları, saha faaliyetleri, yerel halkla iletişim stratejileri ve önümüzdeki süreçte planlanan organizasyonlar ele alındı. CHP’nin halkla daha yakın temas kurmasını sağlamak ve örgütsel yapılanmayı daha da güçlendirmek amacıyla yapılan görüşmelerde, ilçedeki mevcut siyasi atmosfer de değerlendirildi.

Merkez İlçe Başkanı’ndan Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı, partinin ilkeleri doğrultusunda hareket ederek yerelde daha güçlü bir yapı oluşturmak istediklerini ifade etti. Başkan, “Bugün gerçekleştirdiğimiz bu olağan toplantımız, sadece yönetim kurulu üyeleriyle yapılan rutin bir görüşme değil, aynı zamanda önümüzdeki süreçte atacağımız adımların stratejik planlamasıdır. Partimize gönül veren tüm yol arkadaşlarımızla birlikte daha güçlü bir CHP Amasya hedefindeyiz” dedi.

Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan, yerel seçim sürecinin ardından teşkilat olarak daha aktif bir şekilde sahada olacaklarını da belirtti. Mahalle temsilciliklerinin daha dinamik hale getirilmesi, gençlik ve kadın kollarının faaliyetlerinin artırılması gibi başlıklar da gündeme geldi.

Sahaya Daha Fazla Çıkılacak, Vatandaşla Temas Artacak

Toplantıda, CHP’nin yerelde halkla temasını artırmak adına düzenlenecek etkinlikler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf ziyaretleri, mahalle toplantıları, halk buluşmaları ve sosyal dayanışma projeleri gibi çalışmaların artırılması konusunda fikir birliğine varıldı. Özellikle ekonomik sıkıntıların yoğun yaşandığı bu dönemde vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak adına CHP teşkilatlarının daha fazla sahada olması gerektiği vurgulandı.

Parti İçi Eğitim ve İletişim Stratejileri Geliştirilecek

Toplantıda gündeme gelen bir diğer önemli konu ise parti içi eğitim faaliyetleri oldu. Parti üyelerine yönelik iletişim, sosyal medya kullanımı, seçmenle etkili iletişim gibi konularda eğitimlerin düzenlenmesi planlanıyor. Bu sayede hem teşkilatın bilgi donanımı artırılacak hem de CHP’nin yerel düzeyde daha etkili bir politika yürütmesi sağlanacak.

CHP Amasya Merkez İlçe Teşkilatı Geleceğe Hazırlanıyor

CHP Amasya Merkez İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısı, sadece mevcut durumun değerlendirilmesi değil, aynı zamanda geleceğe dair vizyoner adımların planlandığı bir buluşma oldu. Toplantı sonunda birlik mesajı verilirken, partinin tüm kademelerinin aktif ve dinamik bir şekilde çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *