AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, 3 Kasım 2002 seçimlerinin 24. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. AK Parti’nin iktidara gelişinin yıl dönümünü değerlendiren Uzun, partisinin 24 yıllık siyasi sürecine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ve Türkiye genelinde gerçekleştirilen yatırımlara değindi. Amasya’da yürütülen çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Uzun, “24 yıldır aynı aşkla, aynı inançla, milletimizin hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.
Galip Uzun: 3 Kasım Tarihî Bir Dönüm Noktasıdır
AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, 3 Kasım 2002 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerin Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Uzun, açıklamasında, “3 Kasım 2002, yalnızca bir seçim zaferi değil; milletimizin kendi geleceğine sahip çıktığı, Türkiye’nin kaderinin değiştiği tarihî bir dönüm noktasıdır” dedi.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Uzun, 24 yıl önce seçmenlerin sandıkta ortaya koyduğu iradenin Türkiye’de yeni bir siyasi dönemin başlangıcını oluşturduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Liderliğine Vurgu
AK Parti’nin 24 yıllık siyasi sürecine değinen Galip Uzun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Uzun, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan bu kutlu yürüyüş, 24 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle büyüyerek devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Sağlık, eğitim, ulaşım, savunma sanayisi, enerji ve teknoloji alanlarında gerçekleştirilen yatırımlara dikkat çeken Uzun, Türkiye’nin belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Amasya’da Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz
AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, açıklamasında Amasya’da yürütülen çalışmalara da yer verdi.
Uzun, vatandaşların beklentilerinin karşılanması ve şehrin gelişimine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bizim siyasetimizin merkezinde makamlar değil milletimiz, sözler değil eserler, bahaneler değil hizmet vardır. Amasya’mızda da aynı anlayışla, hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak, şehrimizi daha güçlü yarınlara taşımak ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”
Galip Uzun’dan Teşekkür Mesajı
AK Parti’nin iktidara gelişinin 24. yıl dönümü dolayısıyla teşkilat mensuplarına ve seçmenlere teşekkür eden Galip Uzun, çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Uzun, “Dün olduğu gibi bugün de milletimizin emrinde, milletimizle omuz omuzayız” dedi.
Açıklamasının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti teşkilatlarına ve partisine destek veren vatandaşlara teşekkür eden Uzun, şu sözlere yer verdi: “Bu vesileyle, 3 Kasım 2002’de başlayan büyük değişim ve dönüşümün mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, davamıza gönül veren teşkilat mensuplarımıza ve 24 yıldır bizlere güvenen aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. 3 Kasım ruhu ilk günkü heyecanıyla yaşıyor! Durmak yok, yola devam!”
