Amasya Yerel Amatör Lig U17 grup maçlarında Merzifonspor oynadığı üçüncü müsabakasından da galibiyetle ayrıldı.
Sentetik Suni Çim Sahada oynanan müsabakada Merzifonspor U17 takımı Merzifon 2018 Kültürspor’u 2-0 ile geçerken puanını da 9’a yükseltti.
Müsabakayı haber merkezimize değerlendiren Merzifonspor Alt Yapı Sorumlusu Fatih Efecan Sevindik, “Geleceğimizin A takım oyuncularını sahada gösterdikleri performans ve aldıkları üç puandan dolayı tebrik ediyorum. Merzifonspor hangi kategoride yarışırsa yarışsın hedefi her zaman şampiyonluk olmuştur. U17 takımımızda bu doğrultuda yoluna emin adımlarla gitmektedir. Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz” dedi.
Merzifonspor U17 3’te 3 yaptı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: