Amasya Valisi Önder Bakan, "Şehzadeler Şehri Okuyor Projesi" kapsamında düzenlenen programa katılarak öğrencilerle çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.
Amasya Valisi Önder Bakan, "Şehzadeler Şehri Okuyor Projesi" kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Karakteri Anlatma ve Karaktere Bürünme" etkinliğine katıldı.
Vali Önder Bakan'a İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Bülbül eşlik etti.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli bileşenleri doğrultusunda okuduğunu anlayan, araştıran ve sorgulayan bir öğrenci yetiştirme profili amacıyla başlatılan "Şehzadeler Şehri Okuyor Projesi" kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, okudukları 11 eserdeki karakterleri kostümlerle canlandırarak somutlaştırdı.
Vali Önder Bakan, etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte öğrencileri sınıflarında da ziyaret eden Vali Önder Bakan, öğrencilerle sohbet ederek onların kitap okuma etkinliğine ortak oldu.
GÜNDEM
Yayınlanma: 17 Aralık 2024 - 17:43
Kitap Karakterleri Öğrencilerle Vücut Buldu
GÜNDEM
17 Aralık 2024 - 17:43
İlginizi Çekebilir