22 Temmuz'da Merzifon Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Ahmet Karaaslan, iade-i ziyaretlere başladı.
Kent genelinde kamu kurumlarını da ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karaaslan'ın son durağı Kızılay Merzifon İlçe Temsilciliği ile Adalet ve Kalkınma Partisi Merzifon İl Genel Meclisi Üyesi Yasin Kuzucu oldu.
İade-i ziyaret programı kapsamında Kızılay Merzifon İlçe Temsilciliği ile AK Parti Merzifon İl Genel Meclisi Üyesi Yasin Kuzucu'yu ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karaaslan, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Türk Kızılay’ı Merzifon İlçe Koordinatörü İskender Doğru ile AK Parti Merzifon İl Genel Meclisi Üyesi Yasin Kuzucu, Kaymakam Ahmet Karaaslan'a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
Kızılay Merzifon’da Yeni Binasına Kavuşuyor! İlk Kazma Eylül’de Vurulacak
#GÜNDEM / 14 Ağustos 2026
Merzifon'da Hayat Kurtaran Çağrı!
#GÜNDEM / 03 Ağustos 2026
Yorumlar
