Merzifon Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Fatih Çınık, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kadın kuaförleri ve güzellik salonlarının çalışma düzenine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Çınık, 6 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde yapılan değerlendirmeler sonucunda, 3 Haziran Salı günü ve bayram sonrası 10 Haziran Salı günü ilçede faaliyet gösteren tüm kadın kuaförleri ile güzellik merkezlerinin açık olmasına karar verildiğini belirtti.
“Üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda bu karar alındı. Böylece hem işletmelerimiz bayram öncesindeki yoğunluğa daha rahat şekilde yanıt verecek hem de vatandaşlarımız mağduriyet yaşamayacak” diyen Başkan Çınık, kararların tamamen meslek odası üyelerinin görüşleri doğrultusunda şekillendiğini vurguladı.
Alınan karar doğrultusunda Merzifon’daki kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri, 3 Haziran Salı günü tam gün hizmet verecek. Aynı şekilde bayram sonrası da 10 Haziran Salı günü açık olacaklar. Vatandaşların, hizmet almak istedikleri salonlardan randevularını önceden almaları önerildi.
Merzifon’da 23 Nisan Coşkusu Gecikmeli Ama Gururla Kutlandı!
#EĞİTİM / 01 Mayıs 2026
Merzifon'da Genç Üreticiye 10 Gebe Düve Takviyesi
#GÜNDEM / 01 Mayıs 2026
Yorumlar
