reklam
reklam
38,9993 %0.11
44,4400 %0.3
4.187,94 % -0,39
109.045,45 %1.496
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 178. Yılı Dolayısıyla Amasya Valisi Önder Bakan’a Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 178. Yılı Dolayısıyla Amasya Valisi Önder Bakan’a Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 178. kuruluş yıl dönümü kapsamında Amasya Valisi Önder Bakan’a nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Haberleri

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Amasya Tapu ve Kadastro İl Müdürleri Hüseyin Doğan ve Fazlı Elçi ile kurum personelleri, Amasya Valisi Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, kurumun 178 yıllık köklü geçmişi ve bugüne kadar sunduğu hizmetler hakkında Vali Önder Bakan’a bilgi verildi. İl Müdürleri Hüseyin Doğan ve Fazlı Elçi, tapu ve kadastro hizmetlerinin dijitalleşmesiyle birlikte vatandaşlara daha hızlı, şeffaf ve erişilebilir bir kamu hizmeti sunmanın önemine vurgu yaptı.
Vali Önder Bakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün hem mülkiyet haklarının korunması hem de kent planlaması açısından kritik bir rol üstlendiğini ifade etti. Kurumun 178. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Bakan, il müdürleri ve tüm kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *