reklam
reklam
38,8394 %0.32
43,5534 %0.16
4.011,09 % -0,56
103.909,89 %1.643
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM ÖNÜMÜZDEKİ 3 GÜNE DİKKAT!

ÖNÜMÜZDEKİ 3 GÜNE DİKKAT!

Haberleri

Hafta sonu 21-22-23 Temmuz 2023 Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Amasya genelinde sıcaklardaki artış Termometrelerde 35-36-37 olarak gösterse de gölgede hissedilen sıcaklık değerlerinin 39-40-41-42 derece olacağı söylendi.
Hafta sonu bağ, bahçe ve tarlalarda çalışan hemşehrilere önemle öğle saatlerinde sıcak çarpmasına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı.
İkinci bir sıcak hava dalgasının Temmuz ayı sonu 26-27-28 tarihlerinde ülke genelinde etkili olacağı bildiriliyor.
Uydu verilerinden alınan bilgiler bu yönde olup, kurak ve kuru bir havanın etkisinde kalan ülkenin 12 gün daha bir damla yağmura hasret kalacağı günlerin beklendiği söyleniyor.
Sıcak çarpmasına karşı öğle ve ikindi saatlerinde mecbur kalmadıkça açık ve alanda güneş altında durulmaması sağlıklı olmadığına dair bilgi verildi.

KAYNAK: BÜLTEN
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *