Merzifon İlçe Müftüsü olarak görev yaptığı süre boyunca ilçenin manevi hayatına önemli katkılar sunan ve emekliye ayrılan Sebahattin Kesti, Merzifon Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Kesti’yi Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile belediye başkan yardımcıları M. Tuncer Basmacı, Mustafa Atak ve Burcu Turan karşıladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Merzifon üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, Sebahattin Kesti’nin ilçede yürüttüğü çalışmalar ve sunduğu hizmetler konuşuldu. Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyarette, kurumlar arasındaki iş birliği ile toplumsal birlik ve beraberliğin önemi de vurgulandı.
Merzifon Üzerine Samimi Sohbet
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Sebahattin Kesti ile Merzifon üzerine samimi, içten ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Kargı, Kesti’nin görev süresi boyunca büyük bir özveriyle çalıştığını ve ilçenin manevi hayatına değerli katkılar sunduğunu ifade etti.
Kargı, “Merzifon İlçe Müftümüz olarak ilçemize büyük bir özveriyle hizmet eden, emekliye ayrılan kıymetli hocamız Sebahattin Kesti belediyemize ziyarette bulundu. Kendisiyle Merzifon’umuz üzerine samimi, içten ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.
Başkan Kargı’dan Hizmet Teşekkürü
Sebahattin Kesti’nin Merzifon’a sunduğu hizmetlerin unutulmayacağını kaydeden Başkan Alp Kargı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Görev süresi boyunca ilçemizin manevi hayatına sunduğu değerli katkılar ve özverili hizmetleri dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, emeklilik hayatının ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum.”
Merzifon Belediye Başkan Yardımcıları M. Tuncer Basmacı, Mustafa Atak ve Burcu Turan’ın da yer aldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi. Belediye yönetimi, Sebahattin Kesti’ye Merzifon’a kazandırdığı hizmetler için teşekkür ederek emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diledi.
