Amasya, önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Amasya İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdin Acar’ın oğlunun düğün törenine katılarak ailelerin mutluluğunu paylaştı. Yoğun katılımın olduğu düğün töreninde İpek, genç çiftin nikah anına şahitlik ederek iyi dileklerini iletti.

Milletvekili Haluk İpek, düğün sonrası yaptığı açıklamada, “Amasya İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Erdin Acar’ın oğlunun düğününe katılarak sevinçlerine ortak olduk. Aileleri tebrik ediyor, yeni evlenen kardeşlerimize mutluluk ve saadetler diliyorum” ifadelerini kullandı. İpek, aile kurumunun Türk toplumunun en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, genç çiftlere uzun ömürlü ve huzurlu bir evlilik temennisinde bulundu.
Amasya’nın birçok kesiminden davetlilerin yer aldığı düğün töreni samimi bir atmosferde gerçekleşti. Siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum temsilcilerinin de katıldığı düğünde, dostluk ve dayanışma örneği sergilendi. Haluk İpek, düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Düğünde gelin ve damadın aileleri, davetlilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Erdin Acar ve ailesi, bu mutlu günlerinde yanlarında olan dost ve akrabalarının varlığından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Haluk İpek’in katılımı da düğüne ayrı bir anlam kattı.
Böylesi buluşmalar, Amasya’da toplumsal dayanışma ve birlik ruhunun güçlü şekilde yaşatıldığını bir kez daha gösterdi. Milletvekili İpek, sosyal yaşamda ailelerin sevinç ve hüzünlerinde yanlarında olmanın, hemşehrilik bilincinin bir parçası olduğunu vurguladı.