45,7392 %0.33
53,0889 %-0.22
6.630,84 % -0,42
76.483,99 %1.364
Amasya
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Güley’e Küresel Gazeteciler Konseyi’nde Kritik Görev

Güley’e Küresel Gazeteciler Konseyi’nde Kritik Görev

Merzifon Halk İçin Bilgi Gazetesi ve www.merzifonbilgigazetesi.com İmtiyaz Sahibi Bilal Güley, Küresel Gazeteciler Konseyi Yerel Medya Meclisi üyeliğine seçildi. Detaylar haberimizde…

Güley’e Küresel Gazeteciler Konseyi’nde Kritik Görev

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin 3’üncü olağan kongre süreci kapsamında gerçekleştirilen meclis seçimleri tamamlandı. Türkiye’nin 81 ili ile 82 ülkede temsilcileri bulunan KGK’nın online genel kurulunda önemli isimler yeni dönemde görev alacak meclislere seçildi.

 

Gerçekleştirilen seçimlerde, Bilal Güley de KGK Yerel Medya Meclisi üyeliğine seçilen isimler arasında yer aldı. Merzifon Halk İçin Bilgi Gazetesi ve www.merzifonbilgigazetesi.com imtiyaz sahibi olan Bilal Güley’in Yerel Medya Meclisi’nde görev alacak olması, Amasya yerel basını adına önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından akredite edilen e-kurul sistemi üzerinden gerçekleştirilen genel kurulda Türkiye’nin dört bir yanından gazeteciler oy kullanırken, yerel medyanın güçlü temsilcileri yeni dönemde görev alacak meclis üyeleri arasında yer aldı.

 

Uzun yıllardır Amasya ve Merzifon’da yerel gazetecilik faaliyetlerini sürdüren Bilal Güley’in özellikle bölgesel habercilik, yerel medya çalışmaları ve dijital yayıncılık alanındaki çalışmalarıyla dikkat çektiği belirtildi. Yerel basının sorunlarını ve taleplerini yakından takip eden Güley’in, KGK bünyesinde yürütülecek çalışmalarda aktif rol üstlenmesi bekleniyor.

 

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim yaptığı açıklamada, konseyin her geçen yıl daha da büyüdüğünü belirterek yeni dönemde görev alacak tüm meclis üyelerine başarı dileklerini iletti.

 

Yerel Medya Meclisi’nin, Anadolu basınının güçlendirilmesi, yerel gazetecilerin sorunlarının gündeme taşınması ve medya alanındaki iş birliklerinin artırılması konusunda önemli çalışmalar yürütmesi hedefleniyor.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız