49,3979 %0.03
55,6494 %-0.18
6.644,78 %1.51
83.170,01 %0.38
Amasya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim!

Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim!

Merzifon’da altyapı çalışmalarında yüzde 80 seviyesine ulaşıldı. Asfaltlama takvimi ve üstyapı çalışmalarının ayrıntıları haberimizde...

Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede sürdürülen içme suyu altyapısını yenileme çalışmalarının yüzde 75-80 seviyesine ulaştığını açıkladı. Merzifon Belediyesi tarihinin en büyük altyapı yatırımı olarak nitelendirilen proje kapsamında üstyapı çalışmalarına da başlandı. Kargı, Ali Rıza İzgin Bulvarı’ndan başlayarak Cumhuriyet Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının 29 Ekim’e kadar tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi.

Merzifon’da içme suyu şebekesi ve su depolarının yenilenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Alp Kargı, yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, altyapı projesinde önemli bir aşamaya gelindiğini belirterek yolların yenilenmesine yönelik çalışmaların da başladığını duyurdu.

Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim! 1

Altyapı Yatırımında Yüzde 75-80 Seviyesi

Merzifon Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında ilçenin içme suyu şebekesi ve depoları yenileniyor. Belediye Başkanı Alp Kargı, çalışmaların yüzde 75-80 seviyesine ulaştığını ifade etti.

Proje sürecinde ana hatların döşenmesi, abone bağlantılarının yapılması, testlerin gerçekleştirilmesi ve su analizlerinin tamamlanması gerekiyor. Kargı, söz konusu işlemler tamamlanmadan asfaltlama çalışmalarına geçilmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Altyapı çalışmaları nedeniyle bazı yollarda meydana gelen bozulmalara da değinen Kargı, vatandaşların ve esnafın yaşadığı sıkıntılara ilişkin şikâyetlerin takip edildiğini kaydetti.
 

1 / 4
Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim! 2

Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Altyapı çalışmalarının belirli bir aşamaya gelmesiyle birlikte ilçede üstyapı çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Alp Kargı, asfaltlama çalışmalarının Ali Rıza İzgin Bulvarı’ndan başlayacağını ve Cumhuriyet Caddesi’nde devam edeceğini açıkladı.

Kargı, Cumhuriyet Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının 29 Ekim’e kadar tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi. İlçenin farklı noktalarında ihtiyaç duyulan yama çalışmalarının da sürdürüleceğini belirten Kargı, üstyapı çalışmalarının önümüzdeki 6 ay ile 1 yıllık süreçte devam edeceğini ifade etti.

Çalışmaların öncelikle ana arterlerde yürütülmesi, ardından ilçenin diğer bölgelerinde sürdürülmesi planlanıyor.
 

2 / 4
Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim! 3

“Şehrimizin Gelecek 70-80 Yılına Hizmet Edecek Bir Yatırım”

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, açıklamasında altyapı yatırımının uzun vadeli olarak planlandığını belirterek, “Kimse bizden 6 aylık, 1 yıllık yatırımlar beklemesin. Biz Merzifon’umuzun gelecek 70-80 yılına hizmet edecek bir yatırıma imza atıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yolların yenilenmesi öncesinde altyapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğini vurgulayan Kargı, yürütülen çalışmaların ardından üstyapı düzenlemelerinin sürdürüleceğini kaydetti.
 

3 / 4
Alp Kargı Tarih Verdi: 29 Ekim! 4

Yağmur Suyu Hatları da Yapıldı

İlçede yürütülen altyapı çalışmalarının yalnızca içme suyu şebekesiyle sınırlı olmadığını belirten Kargı, yağmur suyu hatlarının da yapıldığını açıkladı. Gerçekleştirilen çalışmalarla taşkın risklerinin büyük ölçüde azaltıldığını ifade eden Kargı, içme suyu altyapısının yenilenmesinin ardından yolların düzenlenmesine ağırlık verileceğini bildirdi.

Merzifon’da devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini belirten Belediye Başkanı Alp Kargı, açıklamasında sürecin sabır ve anlayışla tamamlanacağını ifade etti.
 

4 / 4
KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız