Merzifon’da okul ve personel servis taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Derbay Turizm yetkilileri Erkan Bayram ve Ömer Tunçay, Haber Merkezimizi ziyaret etti.
Ziyarette, www.merzifonbilgigazetesi.com İnternet Haber Merkezi ve Bilgi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Güley ile bir araya gelen Derbay Turizm yetkilileri, firmalarının faaliyetleri ve Merzifon’da servis taşımacılığı sektörünün mevcut durumu hakkında bilgiler verdi.
“Sektörde Deneyimliyiz, Firma Olarak Yeniyiz”
Merzifon’da servis taşımacılığı sektöründe uzun yıllardır bireysel olarak faaliyet gösterdiklerini belirten Erkan Bayram ve Ömer Tunçay, Derbay Turizm’in ise yeni kurulan bir firma olduğunu ifade etti.
Geniş araç parkı ve deneyimli personelle hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Bayram ve Tunçay, yeni bir firma olmalarına rağmen gördükleri ilgi ve alakadan memnun olduklarını söyledi.
Derbay Turizm olarak okul ve personel taşımacılığında güvenilir, güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiler.
Servis Taşımacılığındaki Sorunlar Görüşüldü
Ziyarette Merzifon’da faaliyet gösteren servis taşımacılığı sektörünün karşılaştığı sorunlar da gündeme geldi.
Derbay Turizm yetkilileri Erkan Bayram ve Ömer Tunçay, özellikle ilçede devam eden içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları nedeniyle bozulan yolların servis taşımacılığını olumsuz etkilediğini ifade etti.
“Bozulan Yollar Servis Taşımacılığını Zorluyor”
Merzifon’da devam eden altyapı çalışmalarının ulaşımda çeşitli sorunlara neden olduğunu belirten Bayram ve Tunçay, okul servislerinin bu durumdan etkilendiğini dile getirdi.
Derbay Turizm yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Şu anda sektörümüzde olduğu gibi vatandaşlarımızın da en önemli sorunlarından bir tanesi devam eden içme suyu şebeke yenileme çalışmalarından dolayı bozulan yollarımızdır. Özellikle çocuklarımızın okullarına güvenli ve zamanında ulaşabilmeleri açısından sektörün büyük sıkıntılar yaşadığı da aşikârdır” ifadelerini kullandı.
Merzifon Ekonomisi ve Ulaşım Konuşuldu
Derbay Turizm yetkilileri ile Bilgi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Güley arasında gerçekleştirilen görüşmede, Merzifon’daki ulaşım sorunları, servis taşımacılığı sektörünün durumu ve ilçedeki ekonomik gelişmeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Bayram ve Tunçay, Derbay Turizm olarak Merzifon’da okul ve personel taşımacılığı hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, sektördeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.
Ziyaret, gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından sona erdi.
