50,0049 %0.06
55,9666 %-0.02
6.345,00 %0.08
77.384,01 %-0.74
Amasya
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Genç Kızılay’dan Çerkes Kültür Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Genç Kızılay’dan Çerkes Kültür Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Kızılay Haftası kapsamında Genç Kızılay Merzifon ekibi, Çerkes Kültür Derneği’ni ziyaret ederek dernek yönetimiyle bir araya geldi. Detaylar haberimizde…

Genç Kızılay’dan Çerkes Kültür Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Merzifon'da Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Merzifon Gençlik Şubesi tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Genç Kızılay Merzifon İlçe Koordinatörü Büşra Şahin, ÜNİAK Temsilcisi Tuğba Şahin ve gençlik kolları üyeleri, Merzifon’da faaliyetlerini sürdüren Çerkes Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette gençlik temsilcileri, Merzifon Çerkes Kültür Derneği Başkanı Fatih İzci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Genç Kızılay Üyelerinden Dernek Ziyareti

Türk Kızılayı Merzifon Gençlik Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında ilçedeki ziyaretlerine Çerkes Kültür Derneği ile devam etti.

Genç Kızılay Merzifon İlçe Koordinatörü Büşra Şahin öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete ÜNİAK Temsilcisi Tuğba Şahin ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Merzifon Çerkes Kültür Derneği Başkanı Fatih İzci ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Genç Kızılay heyeti dernek yöneticileriyle görüştü.

Kızılay Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen programın ardından Dernek Başkanı Fatih İzci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Kızılay üyelerine teşekkür etti.

Fatih İzci’den Genç Kızılay Gönüllülerine Teşekkür

Merzifon Çerkes Kültür Derneği Başkanı Fatih İzci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Türk Kızılayının 158 yıllık geçmişine ve yürüttüğü insani yardım çalışmalarına değindi.

İzci, Genç Kızılay gönüllülerinin çalışmalarını takdir ederek şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde ve dünyada sayısız hizmete vesile olan 158 yıldır hayatlarımıza dokunan bu muteber kuruluşa hizmet etmeyi ödev bilmiş gençlerimiz başta şube gençlik koordinatörü Büşra Şahin kardeşimiz üniversiteden (ÜNİAK temsilcisi) Tuğba Şahin kardeşimiz olmak üzere emektar bütün kardeşlerimize yaptıkları çalışmalarda başarılar diliyorum. Gönül erliği zordur ama gönül eri garib olmaz. Allah istikametten ayırmasın.”

Kızılay Haftası Kapsamında Bir Araya Geldiler

Merzifon’da gerçekleştirilen ziyaret, Kızılay Haftası kapsamında Genç Kızılay üyeleri ile Çerkes Kültür Derneği yöneticilerini buluşturdu.

Dernek Başkanı Fatih İzci, Türk Kızılayı bünyesinde gönüllü olarak faaliyet gösteren gençlerin çalışmalarına başarı dileklerini iletirken, ziyarette yer alan Büşra Şahin, Tuğba Şahin ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız