Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Makina ve İkmal Şube Müdürlüğü ormanların bakımı, üretimi ve gelişimi için yol ağlarını yeniliyor ,yeni yollar açarak ormanların her noktasını ulaşılabilir hale getirmek için çalışmalarına ve sahada yürütülen çalışmaların uygunluğunun denetimlerine devam ettiğini bildirdi.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma, bakım, üretim ve orman zararlılarıyla mücadele gibi çeşitli ormancılık hizmetlerinin zamanında yapılabilmesi, olası orman yangınları önleme, söndürme ve Ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının toplumun hizmetine sunulması için yeni orman yolları açarak orman yol ağı planlarını geliştirmeyi sürdürüyor.
Orman yollarının faal olması, ormancılık çalışmaları ve olası orman yangınlarına müdahale edilmesi adına ekipler daha tecrübeli hale getiriliyor.
Erbaa OİM; Dokuzçam, Boran ve Yarımca bölgesinde yürütülen yeni yol yapımı ve mevcut yolların bakım çalışmalarının denetim ve incelemeleri;Bölge Müdür Yardımcısı Rıdvan Kalelioğlu Makina İkmal Şube Müdürü Faruk Karbuzoğlu, ve OYM Şube Müdürü Engin Keleş tarafından İşletme Müdürü rehberliğinde gerçekleştirildi.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci

TEM’de sürücüsünün uyuduğu iddia edilen buğday yüklü tır devrildi
#ASAYİŞ / 12 Mayıs 2025

Ahşap ev yanarak kullanılamaz hale geldi
#GÜNDEM / 12 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *