46,1116 %0.02
53,1487 %-0.94
6.409,16 % -3,23
60.952,45 %0.003
Amasya
Parçalı az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya Valisi Bakan’a STK Temsilcilerinden Ziyaret

Amasya Valisi Bakan’a STK Temsilcilerinden Ziyaret

Hayrat Vakfı Amasya İl Koordinatörlüğü ile Türk Kadınlar Birliği Amasya Şubesi temsilcileri, Amasya Valisi Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti. Detaylar haberimizde…

Haberleri
Amasya Valisi Bakan’a STK Temsilcilerinden Ziyaret

Amasya Valiliği’nde gerçekleştirilen ziyaret programında, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Önder Bakan ile bir araya geldi.

 

Ziyaret kapsamında, Hayrat Vakfı Amasya İl Koordinatörü Ahmet Coşkun Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile Türk Kadınlar Birliği Başkanı Hale Ertopçu, Vali Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, yürütülen sosyal çalışmalar, eğitim faaliyetleri ve toplum yararına gerçekleştirilen projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. STK temsilcileri, faaliyet alanlarıyla ilgili bilgiler paylaşırken, Amasya’da gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar üzerine fikir alışverişi yapıldı.

 

 

Hayrat Vakfı Amasya İl Koordinatörü Ahmet Coşkun Bulut ve beraberindeki heyet, vakfın eğitim ve sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Türk Kadınlar Birliği Amasya Şube Başkanı Hale Ertopçu da kadınlara yönelik sosyal projeler ve toplumsal dayanışma faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Vali Önder Bakan’ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği ve toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptığı öğrenildi. Görüşmelerde, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi.

 

Amasya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Hayrat Vakfı Amasya İl Koordinatörü Ahmet Coşkun Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türk Kadınlar Birliği Amasya Şube Başkanı Hale Ertopçu, Valimiz Önder Bakan’ı ziyaret ettiler” ifadelerine yer verildi.

 

Gerçekleşen ziyaretlerin, Amasya’daki sosyal dayanışma ve ortak çalışma kültürüne katkı sunması bekleniyor.

KAYNAK: Amasya Valiliği
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız