44,5945 %0.16
52,2348 %0.49
6.847,87 % 1,35
70.874,18 %-1.278
Amasya
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya Göynücek İçin Toplandı

Amasya Göynücek İçin Toplandı

Amasya Valiliği’nde Göynücek’e yapılması planlanan yeni hükümet konağı için hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde…

Haberleri

Amasya Valiliği tarafından Göynücek ilçesinde inşa edilmesi planlanan yeni hükümet konağına ilişkin hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Valilikte düzenlenen toplantıya Amasya Valisi Önder Bakan başkanlık ederken, Göynücek Kaymakamı Osman Demirgül, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin ve AK Parti Göynücek İlçe Başkanı Fatih Bulut da katılım sağladı.

 

Toplantıda, ilçeye kazandırılması planlanan yeni hükümet konağının proje detayları, ihtiyaçları ve yapılacak çalışmalar ele alındı. Kamu hizmetlerinin daha modern, erişilebilir ve verimli bir şekilde sunulması amacıyla planlanan yatırımın, Göynücek’in idari yapısına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

 

Amasya Valisi Önder Bakan, toplantıda yaptığı değerlendirmede, kamu yatırımlarının vatandaş odaklı bir anlayışla planlandığını vurgulayarak, yeni hükümet konağının ilçedeki kamu hizmetlerinin tek çatı altında toplanmasına olanak sağlayacağını ifade etti. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte hem vatandaşların işlemlerini daha hızlı gerçekleştirebileceği hem de kamu kurumları arasındaki koordinasyonun güçleneceği belirtildi.

 

Toplantıda ayrıca, inşaat süreci, yer seçimi ve teknik detaylara ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. İlçenin ihtiyaçlarına uygun, modern ve fonksiyonel bir yapı oluşturulması hedeflenirken, sürecin titizlikle yürütüleceği ifade edildi.

 

Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin ve Kaymakam Osman Demirgül de projenin ilçe açısından büyük önem taşıdığını belirterek, yeni hükümet konağının bölgeye değer katacağını dile getirdi.

 

Amasya Valiliği yetkilileri, Göynücek’e kazandırılması planlanan bu yatırımın, ilçenin gelişimine önemli katkı sunacağını ve kamu hizmetlerinin kalitesini artıracağını vurguladı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

KAYNAK: Amasya Valiliği
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *