Merzifon Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Geleneksel Semaver Şenliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Merzifon’da geleneksel hale gelen etkinlikte vatandaşlar birlik ve beraberlik atmosferinde buluştu.
Sabahın erken saatlerinden itibaren şenlik alanını dolduran vatandaşlar, gün boyunca düzenlenen etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Şenliğe il ve ilçe protokolünün yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.
Protokol Üyeleri Şenliğe Katıldı
Geleneksel Semaver Şenliği’ne Amasya Valisi Önder Bakan, Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan, AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Protokol üyeleri vatandaşlarla sohbet ederek etkinlik alanını gezdi. Katılımcılar, şenliğin kültürel dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.
Dernek Başkanı Bayram Akdağ’dan Teşekkür
Merzifon Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Akdağ, yaptığı açılış konuşmasında şenliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti.
Akdağ, her geçen yıl daha kalabalık bir katılımla gerçekleştirilen semaver şenliğinin geleneksel hale gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Şenlikte Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi
Program kapsamında Amasya Valisi Önder Bakan ile AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez de konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşmalarda birlik, dayanışma ve kültürel değerlerin yaşatılmasının önemine dikkat çekildi.
Merzifon’da düzenlenen 12. Geleneksel Semaver Şenliği, çeşitli etkinlikler ve sosyal aktivitelerle gün boyunca devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
