reklam
reklam
40,4794 %0.06
47,7496 %0.17
4.394,02 % -0,28
117.470,00 %-0.802
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Vali Önder Bakan Başkanlığında Merzifon’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Önder Bakan Başkanlığında Merzifon’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Amasya Valisi Önder Bakan, Merzifon’da muhtarlarla bir araya gelerek köy ve mahallelerin sorunlarını dinledi. Detaylar haberimizde…

Amasya Valisi Önder BAKAN’ın başkanlığında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Merzifon Akif Gülle Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan, il ve ilçe protokol üyeleri, kurum amirleri, daire müdürleri ve çok sayıda mahalle ve köy muhtarı katıldı.
 

Vali Önder Bakan Başkanlığında Merzifon’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi 1

Mahalle ve Köylerin Sorunları Masaya Yatırıldı

Toplantıda, Amasya genelinde özellikle Merzifon ilçesine bağlı köy ve mahallelerde yaşanan sorunlar kapsamlı şekilde ele alındı. Su kesintileri, içme suyu altyapısı, elektrik şebekelerindeki yetersizlik, park ve bahçelerin bakımı, okul binalarının fiziki durumu gibi temel konular gündeme taşındı. Muhtarlar, mahallelerinde ve köylerinde yaşanan sorunları doğrudan yetkililere aktarma imkânı buldu.
 

1 / 4
Vali Önder Bakan Başkanlığında Merzifon’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi 2

Vali Bakan: “Halkın Taleplerini Önceliğimiz Olarak Görüyoruz”

Toplantıda konuşan Amasya Valisi Önder Bakan, muhtarların yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla devletimiz arasında köprü görevi görmektedir. Bugün burada dile getirilen her sorun, bizler için değerlidir. Su, elektrik, eğitim ve altyapı gibi konularda ilgili kurumlarımızla koordineli bir şekilde çözüm üretmeye devam edeceğiz. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak en büyük önceliğimizdir.”
 

2 / 4
Vali Önder Bakan Başkanlığında Merzifon’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi 3

Milletvekillerinden Hizmet Vurgusu

AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez de toplantıda söz alarak, devletin vatandaşına hizmet götürme anlayışıyla tüm imkanları seferber ettiğini vurguladılar. Köy ve mahallelerin ihtiyaçlarının takipçisi olacaklarını belirten milletvekilleri, muhtarlarla istişare içinde çalışmanın önemine dikkat çekti.
 

3 / 4
Vali Önder Bakan Başkanlığında Merzifon’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi 4

Çözüm Odaklı Yaklaşım

Toplantı boyunca muhtarlar söz alarak mahalle ve köylerindeki güncel problemleri detaylı şekilde aktardı. Kurum amirleri ve ilgili birimler, sahada yapılacak çalışmalarla çözüm sürecinin hızlandırılacağı bilgisini paylaştı.
 

4 / 4
KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *