42,7404 %0.04
50,2822 %0.18
5.954,79 % -0,14
88.430,00 %1.428
Amasya
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Merzifon’da Kokoreç ‘Tahtalı’da Yenir!

Merzifon’da Kokoreç ‘Tahtalı’da Yenir!

Merzifon’da Tahtalı Kahvesi önünde açılan Tahtalı Kokoreç ilk günden daha yoğun ilgi gördü. İşletmeci Gökhan Karaçoban “lezzet farkı” dedi. Detaylar haberimizde..

Merzifon’da lezzet tutkunlarını yakından ilgilendiren yeni bir işletme daha hizmete girdi. İlçenin simge noktalarından Tahtalı Kahvesi’nin önünde faaliyete başlayan Tahtalı Kokoreç, açıldığı ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Pazartesi günü itibarıyla hizmet vermeye başlayan kokoreç tezgahının kısa sürede dikkat çektiği, özellikle kokoreç severlerin mekânı merak ederek bölgeye uğradığı gözlendi. Merzifon’da sokak lezzetlerine olan ilginin yüksek olduğunu belirten işletme sahibi Gökhan Karaçoban, hedeflerinin yalnızca Merzifon’a değil, çevre ilçe ve beldelere de hitap eden bir lezzet noktası oluşturmak olduğunu ifade etti.
 

Merzifon’da Kokoreç ‘Tahtalı’da Yenir! 1

Karaçoban, açılışın ardından aldığı geri dönüşlerin kendilerini motive ettiğini vurgulayarak, “Öncelikle Merzifonlu hemşehrilerimizi, ‘bugüne kadar bu lezzeti tatmamışız’ denilecek şekilde kokoreçle buluşturduk. Tezgahımızı yeni açmamıza ve herkesin henüz tam olarak bilmemesine rağmen müşterilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.
 

1 / 2
Merzifon’da Kokoreç ‘Tahtalı’da Yenir! 2

İlçede yeni bir alternatif olarak öne çıkan Tahtalı Kokoreç’in, Tahtalı Kahvesi çevresindeki hareketliliğe de katkı sağladığı belirtilirken, vatandaşlar ise Merzifon’da farklı lezzet seçeneklerinin artmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Karaçoban, Tahtalı Kokoreç’in gece 02.00’ye kadar hizmet verdiğinin de ayrıca altını çizdi.

2 / 2
Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *