Bolu-Seben kara yolunda virajı alamayan canlı tavuk yüklü kamyon devrildi. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralanırken, onlarca tavuk telef oldu.
Kaza, Bolu-Seben kara yolunun Emen köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolu istikametinde seyreden Hüsnü A. idaresindeki 14 ADS 066 plakalı canlı tavuk yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamadı. Sürücünün manevra yapmasıyla kamyon devrildi.
Kazada sürücü H.A. ile araçta yolcu olarak bulunan U.G., T.G. ve H.A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ambulanslarla şehir merkezindeki hastanelere kaldırıldı.
Onlarca Tavuk Telef Oldu
Kazanın ardından kamyonun yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Devrilen kamyonun ağır hasar aldığı, kasasında bulunan canlı tavukların bir kısmının ise telef olduğu görüldü.
Kamyonun bulunduğu yerden kaldırılması sırasında bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.







