AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, Birlik Vakfı Amasya Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.
Birlik Vakfı Amasya Şubesi tarafından organize edilen iftar programına AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun’un yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Hasgül, vakıf yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu ön plana çıktı.
İftar programında vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, Ramazan ayının toplumda birlik ve beraberliği güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Aynı sofrada buluşmanın kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdiğini belirten Uzun, bu tür buluşmaların toplumsal dayanışmayı artırdığını vurguladı.
Program sonrasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Galip Uzun, Birlik Vakfı Amasya Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında yer almaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Uzun açıklamasında, “Birlik Vakfı Amasya Şubemizin iftar programında gönül soframızda buluştuk. MKYK Üyemiz Sayın Mustafa Hasgül ile birlikte Ramazan’ın bereketini, kardeşliğini ve muhabbetini aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.
Ramazan ayının manevi ikliminin toplumda dayanışma duygularını artırdığını belirten Uzun, iftar programlarının insanların bir araya gelmesine vesile olduğunu söyledi. Bu tür organizasyonların toplumsal birlik ve beraberliğe önemli katkılar sunduğunu dile getiren Uzun, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, açıklamasının devamında Birlik Vakfı yöneticilerine de teşekkür ederek, “Bu güzel buluşmaya emek veren Birlik Vakfı yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Birlik Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında katılımcılar Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşarken, birlik ve kardeşlik mesajları da ön plana çıktı. Program boyunca vatandaşlar ve davetliler aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın paylaşma ruhunu yaşadı.
İftar programı, yapılan duaların ardından katılımcıların sohbetleriyle devam etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşlar birbirleriyle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.
AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun ve MKYK Üyesi Mustafa Hasgül de programda vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Katılımcılarla gerçekleştirilen görüşmelerde Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yapıldı.
Birlik Vakfı Amasya Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı, Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik duygularını pekiştiren anlamlı bir etkinlik olarak değerlendirildi. Programın sonunda katılımcılar bu tür buluşmaların toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdiğini ifade etti.
Amasya’da gerçekleştirilen iftar programı, yapılan sohbetler ve iyi dilek temennileri ile sona ererken, Ramazan ayının bereketinin ve kardeşlik ruhunun toplumun her kesiminde hissedilmesi temennisinde bulunuldu.
