Amasya Valisi Önder Bakan, eşi Elif Bakan*ve Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Kurban Bayramı’nın manevi atmosferini Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla birlikte yaşadı. Bayramın ilk sabahında düzenlenen kahvaltı programı, sıcak ve samimi anlara sahne oldu.

Kahvaltı organizasyonunda çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Bakan ve eşi Elif Bakan, hem bayramlarını kutladı hem de onlarla sohbet ederek moral verdi. Çocukların bayram coşkusuna ortak olan protokol üyeleri, bu özel günün anlamına yakışır şekilde sevgi dolu bir ortamda vakit geçirdi.

Bayram kahvaltısına katılan Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu da çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu. Çocukların gözlerindeki sevinç ve yüzlerindeki tebessüm, etkinliğin en kıymetli anlarını oluşturdu.
Vali Önder Bakan, burada yaptığı kısa konuşmada, “Bayramlar, sevgi, merhamet ve paylaşmanın zirveye çıktığı müstesna günlerdir. Bugün burada, devletimizin şefkat eliyle büyüyen kıymetli evlatlarımızla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Onların her biri bizim için birer emanettir.” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı buluşma hem çocuklar hem de protokol üyeleri açısından unutulmaz anılarla tamamlandı. Amasya’da bayram sabahı, toplumsal dayanışma, şefkat ve birlik mesajlarıyla dolu özel bir tabloya sahne oldu.