Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’yi ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, DOKAP’ın faaliyetleri ve Amasya Üniversitesi’nin ÜNİ-DOKAP Dönem Başkanı olması nedeniyle bu dönemde yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Amasya Üniversitesi ile DOKAP işbirliğinde yapılabilecek ortak çalışmalar ve projeler konularında istişarelerde bulunduk. DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bölgesel kalkınma adına önemli bir rol üstlendiklerini vurgulayan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ise, nazik kabullerinden dolayı Rektör Ahmet Hakkı Turabi’ye teşekkür etti.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya ile Prof. Dr. Murat Kurt’un da katıldığı ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

KAYNAK: Nedime Soku

Amasya’da DOKAP Destekli Tarımsal Projeler İçin Protokol İmzalandı
#GÜNDEM / 25 Nisan 2025

Vali Önder Bakan, DOKAP İstişare Toplantısı’nda
#GÜNDEM / 19 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *