49,1791 %0.08
55,4009 %-0.02
6.542,72 %-0.76
84.612,01 %-0.51
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Cezaevinde Mahkum Koğuş Tuvaletinde Ölü Bulundu

Cezaevinde Mahkum Koğuş Tuvaletinde Ölü Bulundu

Cezaevinde Mahkum Koğuş Tuvaletinde Ölü Bulundu

Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan bir mahkum, koğuşun tuvaletinde arkadaşları tarafından ölü bulundu. Olayın ardından cezaevinde inceleme başlatılırken, mahkumun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Olay, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cezaevinde tutuklu olarak bulunan M.Ö., koğuş arkadaşları tarafından tuvalette asılı ve hareketsiz halde bulundu.

Durumu fark eden mahkumlar, infaz koruma memurlarına haber verdi. İhbarın ardından cezaevine sağlık ekipleri yönlendirildi.

Cezaevine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde M.Ö.’nün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından cezaevine cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Ekipler, M.Ö.’nün bulunduğu alanda inceleme gerçekleştirdi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından M.Ö.’nün cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla hastane morguna kaldırıldı.

Mahkumun kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanması beklenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

KAYNAK: İHA
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız