Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş'ta enkaz altından çıkardıkları yaşlı adama kendi botlarını verdi.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler nedeniyle Kahramanmaraş'a giden Merzifon Belediyesi itfaiye ekipleri, Trabzon Caddesi'nde bir apartmanın enkazından yaşlı bir adamı sağ çıkardı.
Bir itfaiye eri Kürşat Aydın, yalın ayak olduğunu gördüğü yaşlı adama kendi botlarını çıkararak giydirdi.
Yaşlı adamın 'Sen ne yapacaksın?' sorusuna itfaiye eri Kürşat Aydın "Sen bizi düşünme, biz giyeriz bir şey” cevabını verirken, çevredekilerin de duygulandığı görüldü.
Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılan yaşlı adam 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi.
Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürü Yetkin Aydıner, tüm güçleriyle göçük altında kalanları kurtarmaya alıştıklarını, şimdiye kadar 2 kişiyi enkazdan sağ çıkardıklarını söyledi.

Taşova’da Trafik İçin Yol Çizgisi Hamlesi
#GÜNDEM / 01 Mayıs 2025

CHP’li Karagöz’den Elektrik Faturaları Üzerinden Sert Eleştiri: “Devlet Desteği Değil, Yandaşa Servet Transferi Yapılıyor”
#SİYASET / 01 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *