Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milletimizle omuz omuza yürüttüğü mücadelenin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
Merzifon’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törene İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Mete Kuş, Belediye Başkanı Alp Kargı, siyasi parti ilçe başkanları, protokol üyeleri, askeri erkan ve öğrenciler katıldı.
Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan törende daha sonra Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizin anısına saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşımız okundu.
Cumhuriyet Bayramı coşkusu bugün de düzenlenecek programlarla devam edecek.
7 Kasım 2026 Aramızdan Ayrılanlar
#VEFAT EDENLER / 07 Kasım 2026
Altın, Dolar ve Euro’da Son Durum! 7 Kasım 2026 Güncel Fiyatlar
#EKONOMİ / 07 Kasım 2026
Yorumlar
