reklam
reklam
38,7514 %0.36
43,6747 %0.27
4.141,99 % 0,93
102.898,30 %3.208
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Suluova’dan Filistin’e Destek

Suluova’dan Filistin’e Destek

Haberleri

İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Suluova Şubesi ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce ‘’ Hayır Çarşısı’’ kermesi düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda organize edilen kermesin açılış programına İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetimi, Kurum amirleri, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, Müftülük personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda  Belediye Başkanı Fatih Üçok ve İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya'nın konuşmalarının ardından İl Müftüsü Durmuş Ayvaz açılış duası yaptı.

Suluova  halkının yoğun ilgi gösterdiği kermeste Kur’an Kurslarında öğrenim gören kadınlar ve köylerdeki hayırsever vatandaşların hazırladığı yiyecekler Filistinlilere destek için satışa sunuldu. 
 

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *