Hamamözü'nde düzenlenen geleneksel Hamit Kaplan, Adil Candemir ve İsmail Topçam Karakucak Güreşleri ağalık ihalesinde iş insanı Caner Kaya, 1 milyon lira teklif vererek ağalık makamını kazandı.
İhale sonrasında Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar ile birlikte sahada şeref turu atan Caner Kaya, göreve seçildi.
Hamit Kaplan, Adil Candemir ve İsmail Topçam Karakucak Güreşleri için düzenlenen ağalık ihalesine 4 kişi katıldı ve en yüksek teklifi Caner Kaya verdi. Gümüşhacıköy kökenli iş insanı Kaya, Hamamözü er meydanında düzenlenen güreşlerin ağası olarak seçildi.
Ağalık töreninde konuşan Caner Kaya, "Bu güzel geleneği yaşatmak için ağa olmaktan gurur duyuyorum. Hamamözü halkına ve güreş tutkunlarına hayırlı olsun. Bu güreşlerin dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
KAYNAK: BÜLTEN
Başkan Kargı Ankara’da: Merzifon İçin Yeni Destek Görüşmesi!
#GÜNDEM / 09 Nisan 2026
Hitit Üniversitesi standına OKAF’ta yoğun ilgi
#EĞİTİM / 09 Nisan 2026
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
