AK Parti Merzifon İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen istişare toplantısında, köy muhtarlarının talepleri gündeme alındı. Toplantıya, AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Cilez ve Merzifon İl Genel Meclis Üyesi Kenan Koç da katıldı.
Yerel yönetimle köyler arasındaki hizmet koordinasyonunu güçlendirmeye yönelik düzenlenen toplantıda, muhtarların köylerine ilişkin talepleri tek tek dinlendi. Altyapıdan ulaşıma, içme suyu sorunlarından sosyal hizmetlere kadar pek çok konuda muhtarlar söz alarak beklentilerini iletti.
Toplantının ardından bir açıklama yapan İl Genel Meclis Üyesi Kenan Koç, “AK Parti İlçe Teşkilatımızdayız. Sayın Milletvekilimiz Hasan Çilez ile birlikte muhtarlarımızın taleplerini dinledik. İnşallah köylerimiz için hayırlı olacak hizmetlerde bulunulacaktır.” dedi.
Koç, açıklamasında ayrıca AK Parti’nin hizmet anlayışının sürekliliğine vurgu yaparak, “Durmak yok yola devam” ve “Durmak yok hizmete devam” sloganlarını kullanarak çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.
Milletvekili Hasan Çilez’den Hizmet Vurgusu
Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, köylerin ihtiyaçlarını doğrudan muhtarların ağzından dinlemenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Muhtarlarımız, köylerimizin nabzını tutan en önemli temsilcilerdir. Onların aktardığı her talep, bizler için bir görevdir. İhtiyaçları yerinde tespit ediyor, çözümler için gerekli adımları kararlılıkla atıyoruz. AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da köylerimizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve hizmet planlamalarının değerlendirilmesiyle sona erdi.
