50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
76.067,01 %0.38
Amasya
Az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı!

Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı!

Amasya Belediye Meclisinin kasım ayı toplantısında tüm kararlar oy birliğiyle alındı, detaylar haberimizde...

Haberleri
Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı!

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, belediye meclisinin kasım ayı toplantısında alınan kararlara ilişkin açıklamada bulundu. Sevindi, toplantıda tüm kararların oy birliğiyle alındığını belirterek meclis üyelerine teşekkür etti.

Amasya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kasım ayı meclis toplantısında, belediye gündeminde yer alan konular ele alındı. Toplantıda görüşülen kararların tamamı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
 

Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı! 1

Kasım Ayı Toplantısında Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, kasım ayı meclis toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede, belediye meclisinin çalışmalarının yalnızca karar almaktan ibaret olmadığını ifade etti.

Sevindi, meclis çalışmalarının Amasya'nın geleceğine birlikte yön verme anlayışıyla yürütüldüğünü belirterek toplantıda alınan kararların oy birliğiyle kabul edildiğini açıkladı.

Başkan Sevindi, meclis üyelerinin toplantı sürecindeki katkılarına da değinerek şehrin farklı mahallelerine ve vatandaşlara yönelik hizmetlerin hayata geçirilmesi için gösterilen çabaya dikkat çekti.
 

1 / 4
Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı! 2

Başkan Sevindi’den Meclis Üyelerine Teşekkür

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim için meclis çalışmaları, yalnızca karar almak değil, Amasya’nın geleceğine birlikte yön vermektir. Kasım ayı toplantımızda tüm kararlarımızı oy birliğiyle aldık. Şehrimizin her mahallesine, her insanına dokunacak hizmetler için gösterdikleri çaba ve sorumluluk bilinci nedeniyle tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

Sevindi, açıklamasında belediye meclisinin ortak çalışma anlayışına ve üyelerin sorumluluk bilinciyle yürüttüğü çalışmalara vurgu yaptı. Kasım ayı toplantısında alınan kararların tamamının oy birliğiyle kabul edilmesi de değerlendirmesinde yer aldı.
 

2 / 4
Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı! 3

Amasya’nın Geleceğine Yönelik Çalışmalar Ele Alındı

Belediye meclisi toplantısında alınan kararların oy birliğiyle kabul edildiğini belirten Başkan Sevindi, şehrin her mahallesine ve vatandaşına ulaşacak hizmetler için meclis üyelerinin gösterdiği çabaya teşekkür etti.
 

3 / 4
Amasya’da Tüm Kararlar Oy Birliğiyle Alındı! 4

Amasya Belediye Meclisi, kent yönetimine ilişkin konuların görüşüldüğü toplantılarda karar alma sürecini sürdürüyor. Kasım ayı toplantısında da gündemde bulunan kararlar meclis üyelerinin ortak oyuyla kabul edildi.

Başkan Turgay Sevindi, yaptığı açıklamayla meclis üyelerinin katkılarını ve sorumluluk bilincini takdir ederek teşekkürlerini iletti. 
 

4 / 4
KAYNAK: Amasya Belediyesi
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız