Hasan Çıtır’a Geçmiş Olsun Ziyareti
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, kısa süre önce rahatsızlanarak hastanede tedavi gören Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çıtır’ı evinde ziyaret etti.
Çilez, ziyarette yaptığı konuşmada, “Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Bu ziyaret, hem moral kaynağı oldu hem de teşkilat mensupları arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirdi.
Özkan Çimen’e Taziye
Milletvekili Çilez’in bir diğer durağı ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çimen oldu. Geçtiğimiz günlerde abisini kaybeden Çimen’e taziye ziyaretinde bulunan Çilez, ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Çilez, “Kendisine ve ailesine sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin” sözleriyle acıyı paylaşarak destek oldu. Ziyaret sırasında dualar edildi, Çimen ailesi de gösterilen vefadan dolayı teşekkürlerini sundu.
Selçuk Topçu’ya Geçmiş Olsun Dileği
Son olarak Milletvekili Hasan Çilez, geçtiğimiz gün oturdukları dairede meydana gelen yangın nedeniyle mağduriyet yaşayan eski Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Topçu’yu ziyaret etti.
Çilez, Topçu ve ailesine hitaben, “Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Yangının neden olduğu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesi temennisinde bulundu.
Dayanışma Mesajı
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez’in gerçekleştirdiği bu ziyaretler, teşkilat mensuplarıyla kurulan güçlü bağın somut örneği oldu. Çilez, hem hastalık hem de kayıp yaşayan partililere destek vererek, “Zor günlerde birbirimizin yanında olmak en büyük görevimizdir” mesajını verdi.