Eski İl Başkanı Mehmet Ünek ile Buluşma
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, ziyaret programı kapsamında geçmiş dönem İl Başkanlarından Mehmet Ünek ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Amasya’nın siyasi ve sosyal gelişmeleri üzerine sohbet edildi.
Esnaf Ziyaretleri
Çilez, Dumlu Otomotiv sahibi Orkun Dumlu’yu iş yerinde ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Misafirperverliği için teşekkür eden Çilez, yerel işletmelerin Amasya ekonomisine olan katkısına dikkat çekti.
Milletvekili Çilez ayrıca Eyüp Kalleci ve çocuklarının açtığı Közükara işletmesine de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni iş yerlerinin bol kazanç getirmesi temennisinde bulunan Çilez, girişimciliğin ve istihdamın desteklenmesinin önemini vurguladı.
İHH Amasya Temsilciliğine Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Amasya Temsilciliğini ziyaret eden Hasan Çilez, insan odaklı yardım faaliyetleri yürüten gönüllülere teşekkür etti. Çilez, İHH’nın ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı desteklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek başarılarının devamını diledi.
Yeni İşletmelere Hayırlı Olsun Dilekleri

Milletvekili Çilez, Gökay Nergizal ve Şevket Çimen’e ait Nesh Waffle ile Gökay Nergizal ve Ali İhsan Zobu’nun açtığı Colombia Cafe’yi ziyaret etti. Misafirperverlikleri için teşekkür eden Çilez, her iki işletmeye de hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.
Hasan Çilez’in gerçekleştirdiği bu ziyaretler, hem esnaf hem de sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir iletişim ağı kurma amacı taşıyor. Çilez, Amasya’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan her girişimi desteklediklerini ifade ederek, vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi.