AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş, göreve seçilmelerinin birinci yıldönümü dolayısıyla bir değerlendirme yaparak hem teşkilata hem de Merzifon halkına teşekkür mesajı verdi. İlçeye hizmet yolunda geçen bir yılın kendileri için büyük bir gurur ve sorumluluk ifade ettiğini belirten Başkan Keleş, bu süreçte samimiyet ve gayretle çalıştıklarını söyledi.
Başkan Keleş açıklamasında, geride bırakılan bir yılın sadece siyasi bir süre değil, aynı zamanda millete dokunma gayreti içinde geçen yoğun bir emek dönemi olduğunu vurguladı. “Bugün ilçemize hizmet yolunda çıktığımız hizmet yarışının birinci yılını geride bırakmanın onurunu yaşıyoruz.” diyen Keleş, her fırsatta vatandaşlarla buluştuklarını, kapı kapı dolaşarak gönüllere ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Eksikleri ve yetişemedikleri noktalar olabileceğini ifade eden Keleş, “Eksik bıraktığımız, yetişemediğimiz ya da gönlünü yeterince alamadığımız hemşehrilerimiz olmuşsa affola. Niyetimiz her daim halis, gayretimiz memleket içindir.” ifadelerini kullandı. Görev anlayışlarının makamdan değil, millete hizmetten beslendiğini belirten Keleş, gönül siyasetinin önemine dikkat çekti.
Birlik, beraberlik ve dayanışmanın altını çizen İlçe Başkanı, Merzifon için daha güçlü projeler üretmeye devam edeceklerini dile getirerek, “Bu yol tek başına yürünecek bir yol değildir. Hep birlikte güçlüyüz, hep birlikte büyük bir aileyiz. Rabbim birlik, beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.
Keleş, açıklamasının sonunda Merzifon halkına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Gücümüz milletimizin duası, ilhamımız bu aziz sancağın davasıdır. Bu yolda bize yarenlik eden, Merzifonumuz’un her bir ferdine kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.”
