Kuruluş işlemlerini tamamlayan Emekliler Partisi ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirdi.
Kurucu Genel Başkan Cengiz Ertem beraberinde kurucu üyelerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, çelenk sunumu gerçekleştirip saygı duruşunda bulundular.
Genel Başkan Ertem, ziyarette ayrıca Anıtkabir Özel Defterini imzalayarak, “Büyük Atatürk, Türkiye Emekliler Partisi Başkanı olarak Partimiz üyesi arkadaşlarımızla birlikte size ve oluşturduğunuz ilkelerinize bağlılığımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız... Toplumumuza gösterdiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda Emekliler Partisi olarak izinizden yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz... Rahat uyu Atam...Yolun Yolumuz... Davan Davamız olacaktır... Her gün biraz daha artan özlem ve hasretle. Saygılarımla…” ifadelerini kağıda döktü.
Anıtkabir defterini imzaladığı kalemi kıran Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, “Bundan sonra artık daha fazla bir şey yazılamaz. Bu vatanı seven bu milleti için yazan kalemimizle kararımızı yazdık, yolumuzu çizdik, imzamızı attık ve kırdık.” Diyerek ülke ve millet için dönüşü olmayan bir yola çıktıklarını söyledi.
Emekliler Partisi’nin Anıtkabir Ziyareti’ne Amasya’dan 5 kurucu üye de katıldı.