Harmanlar Mahallesi Muammer Aksoy Sokak’ta bir çay ocağı işletmecisi ile Merzifon Belediyesi zabıta personeli arasında yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran arbede sonrası siyasi destek geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Yasin Kuzucu, Kenan Koç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, çay ocağı işletmecisi Selahattin Bozkurt’u işyerinde ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette her iki partinin ilçe başkanları ve beraberindeki heyet, Bozkurt’a geçmiş olsun dileklerini ileterek yaşanan olayın üzücü olduğunu vurguladı.
AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Çay ocağı işletmecisi olan Selahattin kardeşimize dün yapılan şiddeti şiddetle kınıyoruz. Her zaman yanında olduğumuzu bildiriyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
Ziyaret, karşılıklı sohbet ve destek mesajlarının ardından sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku

Kaymakamlıktan Açıklama: Merzifon’da Zabıta ile Esnaf Arasındaki Arbede İçin Adli Tahkikat Başlatıldı
#GÜNDEM / 22 Mayıs 2025

Keleş’ten Zabıta Müdahalesine Sert Tepki: “Bu Çirkin Tutumu Şiddetle Kınıyorum”
#SİYASET / 22 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *