AK Parti Amasya İl Başkanlığı, İl Başkanı Galip Uzun’un başkanlığında il yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti teşkilatının önemli gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda, Amasya’da yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, yürütme kurulu toplantısının teşkilatın birlik ve beraberliği açısından önem taşıdığı vurgulandı. İl Başkanı Galip Uzun, “Teşkilatımıza ve Amasya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Parti yöneticileri, toplantı kapsamında hem yerel hem de genel politikalar üzerine görüş alışverişinde bulunurken, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar için yol haritası oluşturuldu. Teşkilatın saha faaliyetleri, vatandaşlarla buluşmaları ve projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.