Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Yıldızlar ve U15 Avrupa Halter Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olarak Merzifon’u gururlandıran Belediyespor Kulübü Sporcusu Zehranur Aslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evi de ziyaret etti.
Beraberinde Antrenörü Recep Aslan ile birlikte Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evini ziyaret eden başarılı sporcu Zehranur Aslan, “Ata’mızın manevi huzurunda bulunmaktan çok gururluyum. Bundan sonra daha da fazla çalışarak ülkeme uluslararası şampiyonalarda altın madalya getireceğime dair Ata’mıza manevi huzurunda söz verdim” dedi.
Şampiyon ‘Ata’nın huzurunda
Yayınlanma :
21.06.2024 11:49
Güncelleme :
21.06.2024 11:49


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: