İLAN
T.C.
MERZİFON
2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(AİLE MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ESAS NO : 2023/276 Esas
DAVALI : FERUZA BAŞARAN Mahsen Mh. Dik Sk. No:3/4Merzifon/ AMASYA
Davacı , İZZET BAŞARAN ileDavalı , FERUZA BAŞARAN arasında mahkememizde görülmekte olan Boşanma (Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli)) davası nedeniyle;
Mahkememizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize ön inceleme tensip tutanağıtebligata çıkartılmışadresteki binanın yıkılmış olması ve tebliğinin imkansızlığı nedeni ile tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığındanön inceleme tensip tutanağı ile duruşma günü7201 sayılı TK'nın 28 vd. Hükümleri gereğince bir defaya mahsus olmak üzere davalı Fezura Başaran'a ilanen tebliğine karar verilmiştir.
6100 sayılı HMK'nın HMK'nın 139. Maddesi gereğince duruşma günü olan 21/03/2024 günü saat:14:55'teduruşmaya gelmemeniz, karşı tarafın ise duruşmaya gelerek yargılamaya devam etmesi halinde yokluğunuzda yapılan işlemlere itiraz edemeyeceğiniz, tebliğden itibaren 2 haftalık kesin süre içerisinde dilekçenizde gösterdiğiniz, henüz sunmadığınız belgeleri mahkemeye sunmanız veya başka yerden getirtilecek belgelerin getirtilebilmesi amacıyla gereken açıklamayı yapmanız, verilen sürede bu hususların yerine getirmemeniz halinde o delile dayanmaktan vazgeçilmiş sayılmasına karar verileceğihususu ilanentebliğveihtar olunur.