43,0620 %0
50,5944 %0.01
5.993,84 % 0,03
91.182,71 %0.727
Amasya
Kapalı
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Yasa dışı avlanan kalkanlar, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıldı

Yasa dışı avlanan kalkanlar, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıldı

Sinop’un Ayancık ilçesinde yasa dışı yollarla avlandığı belirlenen 625 adet kalkan balığı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. 
Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı ekipleri, denizlerdeki doğal yaşamı korumak ve yasa dışı avcılıkla mücadele etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir operasyon gerçekleştirdi. Ayancık Çaylıoğlu-İstefan Limanı mevkiinde gerçekleştirilen denetimlerde, mevzuata aykırı şekilde avlandığı tespit edilen 625 adet kalkan balığına el konuldu. Ele geçirilen balıklar, gerekli incelemelerin ardından yasal prosedürler gereği Ayancık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 
Operasyonun ardından örnek bir sosyal dayanışma sergilendi. İlçe Tarım Müdürlüğü bünyesinde kayıt altına alınan 625 kalkan balığı, Ayancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) devredildi. Vakıf yetkilileri, taze kalkan balıklarını vakfa kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere kısa sürede ulaştırdı. 
 

yasa-disi-avlanan-kalkanlar-ihtiyac-sahiplerine-ucretsiz-dagitildi

yasa-disi-avlanan-kalkanlar-ihtiyac-sahiplerine-ucretsiz-dagitildi

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *