Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatlarıyla 81 ilde eş zamanlı başlatılan “Cuma Buluşmaları” kapsamında, Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Gürol Çetin ve teknik personeller, üreticilerle bir araya geldi.
Buluşmada, “Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli” ile “Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek” projeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Üreticilerin tarımsal desteklemelerden en verimli şekilde faydalanabilmesi için gerekli süreçler anlatılırken, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı.
İl Tarım ve Orman Müdürü Gürol Çetin, üreticilerin yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam edeceklerini belirterek tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve hayvancılığın gelişmesi adına bu tür bilgilendirme toplantılarının düzenli olarak gerçekleştirileceği ifade edildi.

KAYNAK: Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Amasya’da Roma Dönemine Ait Mini Lahit Ele Geçirildi
#GÜNDEM / 01 Mayıs 2025

Vali Bakan’dan Emekçilere Vefa Vurgusu: “Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir”
#GÜNDEM / 01 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *