Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Müdürü Bekir Parlak, Samsun Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Taşova Kaymakamı Salih Kartal’ı makamında ziyaret etti. Nezaket çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, ilçedeki tarımsal faaliyetler, üreticilerin desteklenmesi ve kooperatiflerin bölgedeki rolü üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Salih Kartal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticiler için önemli bir destek mekanizması olduğuna dikkat çekti. Tarımın Taşova ekonomisinin temel dinamiklerinden biri olduğunu vurgulayan Kartal, çiftçilere yönelik iş birliklerinin ve destek programlarının kırsal kalkınma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Bölge Müdürü Bekir Parlak ise Taşova’da tarımsal üretimin güçlendirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Kooperatifler aracılığıyla çiftçilere uygun koşullarda tarımsal girdi sağlandığını, kredi ve destek imkanlarıyla üreticilerin yanında olunduğunu dile getirdi. Ayrıca yeni projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler paylaşarak, bölgedeki üretimin daha verimli hale getirilmesi için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi. Tarım Kredi Kooperatifi heyeti, Kaymakam Kartal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Kaymakam Kartal da kooperatif çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.
KAYNAK: Gülben Güley
Vali Bakan Taşova Çarşısında
#GÜNDEM / 30 Ocak 2026
Bilecik Emniyetine Amasya'lı Müdür!
#GÜNDEM / 27 Ocak 2026
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
